Att vara Alice av Marcus Tallberg

Nummer: 8858
Titel: Att vara Alice
Författare: Marcus Tallberg
Förlag: Tallbergs
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-984109-0-7
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Tallbergs förlag!

Bokens första mening:
Kära moster Ester, det har gått sex månader sedan Den Dagen.

Om boken:
Alice är en vanlig tjej med helt vanliga drömmar. Förutom att alla andra har kallat henne Oliver sen den dag hon föddes. Det här är hennes historia. Hon träffar Ursula Undress, en av de lokala Drag Queens som finns i staden, som tar Alice under sina vingar. Ursulas riktiga namn är Vincent, en genderfluid prinsessa, och tillsammans försöker de få deras drömmar att gå i uppfyllelse. Kampen som Alice kämpar är riktig och när hon vaknar upp på sjukhuset vet hon att allting kommer att förändras.

Min åsikt:
Gripande & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera