Swedavien av Johanna Juneke

Nummer: 8907
Titel: Swedavien
Författare: Johanna Juneke
Förlag: Recludere
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-7773-285-3
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Johanna Juneke!

Bokens första mening:
Idag har en stor samhällsförbättring genomförts.

Om boken:
I en nära dystopisk framtid har det skett en elektronisk revolution i Sverige och en grupp företagsledare styr nu i hemlighet medborgarna utan deras vetskap. I denna nya värld Swedavien existerar livet som en slöja framför ögonen på människorna.

En analog motståndsrörelse har valt att stå utanför Swedavien och har skapat ett alternativt liv i gångarna under Kymlinge tunnelbanestation dit inga elektroniska signaler hittar. Deras mål är att störa ut det elektromagnetiska fältet för att få människorna i Swedavien att välja ett liv i den fysiska verkligheten istället.

Min åsikt:
Stark, spännande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris, Cdon & i författarens e-bokhandel.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera