Nummer: 9049
Titel: En mors bekännelse
Originalets titel: A Mother’s Confession
Författare: Kelly Rimmer
Översättare: Lisbet Holst
Förlag: LB
Utgivningsår: 2016/2017
ISBN: 978-91-8844-751-7
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
I regel försöker man undvika att prata om det som hände.

Om boken:
Olivia och David skulle kunna vara det perfekta paret. När deras dotter Zoe föds är lyckan fullkomlig. Men Olivia har blåmärken och drar sig undan från vännerna. Den som står dem närmast är Davids mamma Ivy, men hon vägrar att se tecknen på att allt inte står rätt till. När David tar livet av sig slås båda kvinnornas liv i spillror. Olivia försöker efter hand anpassa sig till sitt nya liv. Hon ska gå tillbaka till jobbet och skaffa en dagisplats åt Zoe. Men varför tittar alla så konstigt på henne när hon är ute med barnvagnen?

Min åsikt:
Gripande & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone