Livet blir aldrig som man tänkt av Anethe Bergendahl

Nummer: 9045
Titel: Livet blir aldrig som man tänkt
Författare: Anethe Bergendahl
Förlag: Anemon
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-9842-481-2
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Anethe Bergendahl!

Bokens första mening:
ÄNTLIGEN!

Om boken:
Jessica Schöön har nyss fyllt fyrtio och arbetar som sekreterare i Malmö. Äktenskapet med Niklas rullar på och deras femtonårs bröllopsdag närmar sig. Plötsligt över en kväll förändras allting. Det som absolut inte får hända – händer. Niklas lämnar henne. Jessicas tillvaro krossas. Förbjudna känslor pyser fram och det blir allt svårare för Jessica att behålla hemligheten utan att bli avslöjad.

En feelgoodroman om hur livet obarmhärtigt och drastiskt kan förändras på några få sekunder. Men vad händer när mattan bokstavligen rycks undan fötterna? När hela ens liv krackelerar och bara känns som en enda stor bluff. Romanen handlar också om hur man samlar nya krafter och mod för att gå vidare. Långsamt förändras Jessicas prioriteringar om vad som är viktigt i livet.

Livet blir aldrig som man tänkt är första delen i en trilogi om Jessica.

Min åsikt:
Fin, gripande & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

2 svar till “Livet blir aldrig som man tänkt av Anethe Bergendahl“

  1. […] Andra dagen på det nya året 2018 gör jag en summering av år 2017. Men först börjar jag med vad som väckte mig imorse. Ett pling från mobilen som ligger bredvid sängen. Det var från Jennie som recenserat min debutroman. Vad hon tyckte låter jag ej själv läsa på länken. Men jag är glad och nöjd med den! ? Jennies boklista […]

  2. […] Drömlivet i Toscana är andra delen och fortsättningen på Livet blir aldrig som man tänkt. […]

Lämna ett svar