När reglerna slutat gälla av Ariel Levy

Nummer: 9063
Titel: När reglerna slutat gälla
Originalets titel: The Rules Do Not Apply
Författare: Ariel Levy
Översättare: Anna Lindberg
Förlag: Natur & Kultur
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-27-15340-0
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Min favoritlek som barn var ”mumie och äventyrare”.

Om boken:
Ariel Levy är stjärnreporter på The New Yorker, bor tillsammans med sin hustru på Manhattan och lever ett liv med middagar, resor och passion för skrivandet. När hon åker på en reportageresa till Mongoliet är hon gravid i femte månaden, gift och ekonomiskt trygg. En månad senare har hon inget av det kvar.

I denna smärtsamma, mörka och humoristiska memoar rannsakar Ariel Levy med drabbande uppriktighet de händelser som format henne. Hon är uppvuxen med en mamma som lärt henne att fl ickor kan spränga de gränser samhället sätter upp, men när hennes drömda liv går i kras tvingas hon ställa frågan: Är min hunger på livet fel? Och vad har vi egentligen rätt att förvänta oss av livet?

Min åsikt:
Stark, intressant & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera