Det handlar om oss av Åsa Ringdahl

Nummer: 9105
Titel: Det handlar om oss
Författare: Åsa Ringdahl
Förlag: Hoi
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-7697-057-7
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Hoi förlag!

Bokens första mening:
Hej, egentligen borde jag säga det här till dig personligen, men sanningen är att jag inte vågar så jag fegar med ett brev.

Om boken:
”Hästar och hockey verkar gå bra ihop. Tar lika mycket tid båda två.”

Utåt sett verkar Johan ha allt, han är snygg, populär och spås en lysande framtid som hockeyspelare. Men verkligheten är inte så perfekt som den ser ut. Och att hästar och hockey skulle gå bra ihop håller han inte med om. Han gillar verkligen inte hästtjejer.
För Malin innebär flytten till Östersund att hon kan fortsätta träna och tävla sin häst med siktet inställt på SM i dressyr och lämna allt vad hockeykillar heter bakom sig och. Hon gillar verkligen inte hockeykillar.
När Johan och Malin träffas händer det omöjliga. De faller för varandra. Men kan man verkligen förändra sin uppfattning om någon, särskilt när personer i ens omgivning gör allt för att hålla den vid liv?

Min åsikt:
En gripande, stark & fängslande debut!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar