Bränn alla broar av Siri Helle

Nummer: 9107
Titel: Bränn alla broar
Författare: Siri Helle
Förlag: LB
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-8844-775-3
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Louise Bäckelin förlag!

Bokens första mening:
Liv låg på sängen och grät.

Om boken:
Utåt sett har Liv Björk det perfekta livet. Hon har ett välbetalt finansjobb, gör avundsvärda uppdateringar på Instagram och dricker hälsosmoothies till frukost. Sa varför är hon så olycklig? I tonåren skrev hon ett brev till sig själv, som hon skulle läsa om hon någon gång övervägde att ta sitt liv. I brevet finns en uppmaning att ge livet en sista chans, spendera alla pengar och göra det där hon drömt om men aldrig vågat. Liv bestämmer sig för att ge det tre månader. När hon träffar den idealistiska gatukonstnären Sanna öppnar sig plötsligt en värld av nya möjligheter – samtidigt som det utsatta dödsdatumet kommer allt närmare.

Min åsikt:
Fantastisk, underhållande & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera