Nummer: 9134
Titel: Regn
Författare: Anders Holmer
Förlag: Natur & Kultur
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-27-15360-8
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Hästens havre gror
på åkern som den plöjer,
kråkans havre med

Om boken:
Med ett egensinnigt och filosofiskt berättande i ord och bild låter Anders Holmer läsaren vara med och skapa sina egna historier. På varje uppslag sås ett frö i haikuform som av regnet gror till en berättelse som spirar långt bortom bokens sidor.

Genom öken och skog, bland berg och över hav, går färden runt jorden. I intensiva scener, som både rör sig framåt och stannar upp, skildras skeenden utan mitten, början eller slut. Det är liv som pågår här, där och nu, tankar som tänks, känslor som känns. Och överallt faller regnet, hur det än ser ut.

Ålder 3-6 år.

Min åsikt:
Målande, fin & vackert skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone