Jespers supersinnen av Marie Bosson Rydell

Nummer: 9128
Titel: Jespers supersinnen
Författare: Marie Bosson Rydell
Förlag: Idus
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-7577-688-0
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Idus förlag!

Bokens första mening:
Jesper suckar och ser upp från matteboken.

Om boken:
Jesper känner sig osynlig. Ibland är det skönt att ingen lägger märke till en, för då är det inte heller någon som retas eller kommer med kommentarer och frågor. Men ibland kan det vara bra om någon ser att man behöver hjälp, när det blir jobbigt eller krånglar till sig.

Jesper tycker ofta att det inte är någon idé att ens försöka. Det känns jobbigt, motigt och meningslöst. Men hans gympalärare menar att man inte ska ge upp och vända, om man möter ett hinder på vägen. Istället ska man försöka hitta sitt eget sätt att ta sig förbi hindret. En del kanske skuttar lätt över, andra behöver hitta en väg vid sidan om och någon behöver en extra knuff för att komma över.

En lättläst kapitelbok som belyser högkänslighet.

Ålder 6-9 år.

Min åsikt:
Tänkvärd, fin & lättläst!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera