Slaskjobbet av Christina Larsson

Nummer: 603
Titel: Slaskjobbet
Författare: Christina Larsson
Förlag: Tre Böcker
Utgivningsår: 2008
ISBN:978-91-7029-645-1
Betyg: 5 av 5


Om boken:

Vad döljer sig i frysboxen som änkan Elsa Karlsson och hennes hund Lufsen upptäcker på parkeringsplatsen en strålande oktobermorgon?
Vad har hänt fyra familjefäder, bosatta i samma del av Göteborg, som spårlöst försvunnit under sommaren?
Kriminalkommisarie Ingrid Bergman och hennes sammansvetsade team tror sig snabbt ha löst fallet, men…
Samtidigt plågas Ingrid av sin egen familjetragedi som pågår och pågår.

Min åsikt:
En mycket spännande deckare med ett lätt språk.

Mycket läsvärd!!!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Slaskjobbet av Christina Larsson“

 1. åsa skriver:

  Hej jennie.

  Nu ska jag prova på att läsa ”slaskjobbet”, jag hittade den hos dig och blev nyfiken, bokus böcker kom i dagarna och jag köpte också ”Fruset ögonblick som du också tipsade om. Jag tror också att det var hos dig som jag hittade 2 bra författare: Annika Sjögren och Karin Alfredsson, jag tycker verkligen din boklista är jättebra, vi verkar ha samma smak på spänningsböcker. Jag älskar John Ajvide Lindqvists böcker.!

  Jag har inte skrivit någon kommentar på din hemsida på ett par dagar…tror du inte att jag missade melodifestivalen…! Jag låg och kände mig urkass så jag fick kolla 2 dagar efteråt…typiskt, men jag tror nog att jag gillade måns och Alcazar och E.M.D, men kanske blir jag ”smittad” av mina tonåringar… Carolines låt gick till hjärtat !

  Har du sett på nätet eller tv 4 ” Efter tio”? , jag tror det sänds på morgonen ( jag tittar ju när jag vill på internet )
  Det tipsade min kära mor mig om , denna vecka handlar det om ”ont i själen” och Caroline var med och berättade om sin svåra tid med depression och panikångest. Lite intressant, bara ett tips..
  Jag tycker så mycket om att följa dig på din hemsida och jag tycker du är så stark , mitt upp i allt. Jag plågas också av eksem och klåda, speciellt på händerna..det är såå jobbigt . Den 3 april har jag tid hos hudspecialisten…igen.
  Många Kramar till dig!
  / åsa

Lämna ett svar