Damen med de röda skorna av Karin Frostenson

Nummer: 9203
Titel: Damen med de röda skorna
Författare: Karin Frostenson
Förlag: Kartago
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-7515-251-6
Betyg: 4 av 5

Om boken:
En vanlig kvinna stiger upp ur sängen på morgonen. Hon sätter på sig sina röda klackskor och lämnar lägenheten. Kvinnan är inte längre ung och som det ofta är i vårt samhälle så har hennes ålder och alldaglighet gjort att ingen längre ser henne. Men hennes osynlighet gör inte att hon försvinner. Tvärtom lever hon mer än någonsin, och världen runtom henne är lika magisk oavsett om hon åker tunnelbana, badar i diskhon, går till doktorn eller besöker museet.

Vi får följa med kvinnan som dansar sig fram i staden. Liksom hon både är en del av omgivningen och sitt alldeles eget universum, fungerar varje sida i den här sällsamma historien också som ett fristående konstverk.

Min åsikt:
Annorlunda, träffsäkra & härliga konstverk!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar