Hjärtat får inga rynkor av Mark Levengood

Nummer: 605
Titel: Hjärtat får inga rynkor
Författare: Mark Levengood
Förlag: Piratförlaget
Utgivningsår: 2008
ISBN:978-91-642-0275-8
Betyg: 5 av 5


Om boken:

I Hjärtat får inga rynkor vecklas Mark Levengoods universum ut, en värld där kinesiska Elvisimitatörer skimrar i kapp med Danmarks drottning, där Körskolläraren Som Gud Glömde samsas med Jesus i Orlando (som Gud helst skulle vilja glömma). Här möter vi nya vårar som blommar i krematoriets park och grannens otäta hund. Hjärtat får inga rynkor lär oss varför det är vådligt att tolka folk i form av blombuketter samt faran av att stå på huvudet om man inte bär trosor.

Min åsikt:
Underbar och mycket underhållande!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar