Dödergök av Katarina Wennstam

Nummer: 606
Titel: Dödergök
Författare: Katarina Wennstam
Förlag: Albert Bonniers
Utgivningsår: 2008
ISBN:978-91-0-011637-8
Betyg: 5 av 5


Om boken:

I ett stillsamt radhusområde strax söder om Stockholm finner Maria Allende drömhuset för sin lilla familj. Tobias och Maria har länge letat efter hus med trädgård för tvååriga Alma att leka i, och det perfekta huset till överkomligt pris har inte varit lätt att hitta.
Men den sköra tillvaron i den nya bostaden sätts i gungning när den fasansfulla sanningen om husets tidigare ägare blir känd. Maria Allende börjar gräva i historien, men är inte beredd på den verklighet som döljer sig bakom fasaderna.
Samtidigt ställs åklagare Madeleine Edwards inför nya utmaningar, både i domstolen och hemma. Tonårsdottern Alexandra saknar sin hårt arbetande mamma, men ett märkligt dödsfall med kopplingar till hedersvåld kräver Madeleine Edwards fulla uppmärksamhet.

Min åsikt:
En bok som är svår att lägga ifrån sig.
Den berör och fängslar otroligt mycket.

Mycket läsvärd!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Dödergök av Katarina Wennstam“

  1. […] åsikt: Jag tycker inte att den här boken är lika stark som ”Smuts” och ”Dödergök” men den är ändå väldigt bra och […]

Lämna ett svar