Qui sine peccato est av Annika Rosendahl

Nummer: 9172
Titel: Qui sine peccato est
Författare: Annika Rosendahl
Förlag: Recito
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-7517-986-5
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Annika Rosendahl!

Bokens första mening:
Det sved i Silaz ögon.

Om boken:
Hon springer genom eldregnet, springer med sina slagna skrapade ben, sina armar med brännmärken efter repet, sin kropp nedsmutsad, slagen och besudlad av hårda, klämmande händer, sin sönderslagna läpp. Hon springer med en själ som gör tiofalt mer ont.
Om du har ljugit om det här, vad har du då ljugit mer om?
Om du inte är den man jag alltid har trott, vem är du då?
Plötsligt tar det slut. Regnet, blixtarna, hennes ork. Hennes springande ben blir stumma trädstammar. Precis när hon sjunker ner på knä står de där bredvid henne. De sandgula benen med gråsvarta hovar. Ryttarens hand sträcks mot henne.

Två länder. En organisation som ses som frihetskämpar av det ena landet, som terrorister av det andra. Journalisten Leyah Londo som hamnar mitt i och får kämpa inte bara för sitt liv utan också för att behålla sitt förstånd, när hon får veta mer än hon vill veta om de två ländernas problematiska förflutna och hennes mans del i det som händer omkring henne.

Min åsikt:
Spännande, stark & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris, Cdon & hos författaren.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Qui sine peccato est av Annika Rosendahl“

  1. […] Primam Lapidem Mittat är uppföljaren till Qui sine peccato est. […]

Lämna ett svar