Hotet av Mats Söderlund

Nummer: 9352
Titel: Hotet
Författare: Mats Söderlund
Förlag: Rabén & Sjögren
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-29-70326-9
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Jenny var elva år när hennes pappa försvann.

Om boken:
Hon kände deras närvaro i ryggen. Snodde runt ett halvt varv. En grupp högresta gestalter med tunga packningar gungade fram med vattnet forsande kring låren. Hon såg dem, men inte bara med ögonen, hörde deras steg trumma mot marken, kände lukten av deras kläder, svett, andedräkt. De sprang rakt mot henne.

Jennys pappa försvinner spårlöst under en fjällvandring. Först långt senare får hon veta vad som egentligen hände den där dagen. Det visar sig att familjen är del av något mycket större – en uråldrig hemlighet som förts vidare från generation till generation. Jennys föräldrar har undanhållit sanningen under hela hennes uppväxt. Vem – eller vad – är hon?

Hotet är första delen i en trilogin Ättlingarna.

Min åsikt:
Spännande men ostabil!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Hotet av Mats Söderlund“

  1. […] är fortsättningen på Hotet och andra boken i […]

Lämna ett svar