Dolda spår av Ida Axelsson

Nummer: 9187
Titel: Dolda spår
Författare: Ida Axelsson
Förlag: SOL
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-88611-12-3
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från bokförlaget SOL!

Bokens första mening:
Miljonvillorna låg tätt längs strandpromenaden från Fria Bad ut mot Pålsjöbadet, det gamla kallbadhuset.

Om boken:
Snön ligger över Helsingborg när en polsk flicka hittas död i tunneln vid Hälsobacken. Ingen förstår vad den unga kvinnan gör i Sverige när hon egentligen arbetar som au pair i Dubai. I skuggan av sociala medier uppdagas ett spel där maktens män och unga kvinnor är deltagarna. Alla vet reglerna. Men alla följer dem inte. Samtidigt anmäler Anders Halvarsson sin syster försvunnen, ett år efter att han senast talade med henne.

Damir Skatzlic befinner sig på ett behandlingshem i Värmland när han får ett telefonsamtal som får honom att avbryta behandlingen. Väl i Helsingborg snubblar han över en hemlighet han aldrig kunnat drömma om. Linn Wide är tillbaka på jobbet efter några månades sjukskrivning och utreder fallet med den döda flickan i tunneln och försvinnandet av Marie Halvarsson.

Dolda spår är del två i serien om Linn Wilde, polisinspektör i Helsingborg. Första delen är Svart skugga.

Min åsikt:
Lysande, spännande & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar