Högt flyger fåglarna av Linnea Dunér

Nummer: 9213
Titel: Högt flyger fåglarna
Författare: Linnea Dunér
Förlag: Humle
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-983985-0-2
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Den knivskarpa kylan.

Om boken:
Ett år har passerat utan något livstecken från Ulv, men Inez kan inte släppa tanken på att få se honom igen. Elsa tvivlar på att han ens är vid liv och vill hjälpa sin syster att gå vidare. Hon inser att vad som än har hänt måste Inez få veta det. Men hur?

Sedan förra sommarens händelser är det många i staden som ser ner på Inez och Elsa. Gertrud, som är mån om sitt anseende, tonar ner umgänget med systrarna. Men när hon får en chans att bistå dem tvekar hon inte att ta den, trots att hon därmed sätter hela sin tillvaro på spel. Även Inez och Elsa balanserar på slak lina när de utan mer än en vag ledtråd ger sig av från hemorten för att söka den förrymda fången.

Högt flyger fåglarna är fortsättningen på Det sjunger i isen.
Totalt planeras tre delar i den historiska romantrilogin Vargatider.

Min åsikt:
Gripande. stark & vackert skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera