Mitt hjärta hoppar och skrattar av Rose Lagercrantz & Eva Eriksson

Nummer: 9251
Titel: Mitt hjärta hoppar och skrattar
Författare: Rose Lagercrantz
Illustratör: Eva Eriksson
Förlag: Bonnier Carlsen
Utgivningsår: 2012
ISBN: 978-91-638-6921-1
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Dags för Dunne igen!

Om boken:
Bästa kompisen Ella Frida har flyttat och Dunne låter inte någon sitta på hennes tomma stol, för var ska bästisen då få plats när hon kommer tillbaka? I väntan på det kör Dunne med sin specialitet: att tänka på roliga saker hon varit med om. Men fröken vill hellre att Dunne ska vara med de andra barnen och föser ner henne mittemellan Vickan och Mickan – med förödande resultat.
Tur att Dunne har så förstående marsvin. Men framför allt, en sådan vän som Ella Frida, som inte låter sig stoppas av vare sig tid eller rum. Och innan den här dagen är till ända får Dunnes hjärta äntligen ta många glädjeskutt!

Detta är den andra fristående boken om Dunne.

Ålder 6-9 år.

Min åsikt:
Härlig, rolig & fin!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar