Det är i alla fall tur att vi inte är döda av Jonas Helgesson

Nummer: 9286
Titel: Det är i alla fall tur att vi inte är döda
Författare: Jonas Helgesson
Förlag: Libris
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-7387-724-4
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
När jag föddes trodde läkarna att jag skulle dö.

Om boken:
När Jonas Helgesson föddes trodde läkarna att han skulle dö. Det gjorde han inte. Däremot fick han en cp-skada. Han förutspåddes ett liv i rullstol utan att varken kunna gå eller tala. Så blev det inte heller. Tvärtemot jobbar han sedan många år tillbaka som författare, föreläsare och ståuppare.
I sin fjärde bok tar Jonas Helgesson avstamp i sin egen fortsatt skakiga resa genom livet, men landar i insikter som alla kan känna igen sig i. Genom sitt karaktäristiska sätt att blanda humor och allvar vill Jonas Helgesson påminna oss om att vara tacksamma över det vi har och kan – utan att förminska det som är jobbigt. Det viktigaste är inte att vara vanlig. Det är ju de udda exemplaren som har störst värde.

Min åsikt:
Underbar, charmig & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar