Till alla killar jag har gillat av Jenny Han

Nummer: 9298
Titel: Till alla killar jag har gillat
Originalets titel: To all the boys I’ve loved before
Författare: Jenny Han
Översättare: Sofia Ejheden
Förlag: Lavender Lit
Utgivningsår: 2014/2018
ISBN: 978-91-87879-36-4
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Jag gillar att spara på saker.

Om boken:
I sitt rum har sextonåriga Lara Jean en hattask full med kärleksbrev. Det är inte kärleksbrev som hon har fått, utan som hon har skrivit själv. Hon har skrivit ett för varje kille hon har varit kär i fem stycken totalt. I sina brev kan hon ösa ur sig alla sina känslor, men det är inte meningen att någon annan ska få se dem. Breven är bara till för henne. Men så en dag är de borta. Postade. Och alla killar som Lara Jean någonsin har gillat får reda på hur hon känner. Det värsta är att en av dem är hennes storasysters före detta pojkvän. Helt plötsligt är Lara Jeans kärleksliv, som tidigare bara existerade i fantasin, helt utom kontroll.

Ålder 12-15 år.

Till alla killar jag gillat är första boken om Lara Jean.

Min åsikt:
Charmig, gripande & vacker!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

2 svar till “Till alla killar jag har gillat av Jenny Han“

  1. […] Min åsikt om första boken Till alla killar jag gillat. […]

  2. […] åsikt om tidigare böcker i serien: Till alla killar jag gillat (del 1) & PS. Jag gillar dig fortfarande (del […]

Lämna ett svar