En kaninhistoria av Thomas Årnfelt & Nicolas Krizan

Nummer: 9260
Titel: En kaninhistoria
Författare: Thomas Årnfelt
Illustratör: Nicolas Krizan
Förlag: Sofi Poulsen
Utgivningsår: 2013/2017
ISBN: 978-91-982787-0-5
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Sofi Poulsen!

Bokens första mening:
Nu sitter din pappa, mamma, mormor, moster, lillasyster, favorithamster, eller vem det än är som läser den här boken för dig (för du har väl lurat någon annan att läsa åt dig så att du slipper att göra allt jobb själv, och kan satsa helhjärtat på att ta in historien och samtidigt mumsa i dig av alla kakor ni har laddat upp med för lässtunden) och tänker: Hur ska jag förklara ordet prolog?

Om boken:
Tänk dig en kanin. Nej, inte så där. Det där är en hare. En kanin med långa öron. Nu när du tänker på en kanin, tänk dig då att den bor vid 18:e hålet på en golfbana. Galet, jag vet. Vet du vad som skulle göra det ännu mer konstigt? Jo, en kanin som samlar på golfbollar.

Till hjälp har han sin vän ekorren Kevin Montenegro. Om det inte vore för den där Klubbmästaren så skulle Kaninen, som inte heter Engelbrekt, och Kevin ha det ganska fridfullt. Men Klubbmästaren håller på att träna till klubbmästerskapet. Hur skall det gå när bollarna verkar försvinna vid 18:e hålet?

Ålder 6-9 år.

Min åsikt:
Rolig, charmig & spännande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar