Min underbara fru på psyket av Mark Lukach

Nummer: 9313
Titel: Min underbara fru på psyket
Originalets titel: My Lovely Wife in the Psych Ward
Författare: Mark Lukach
Översättare: Villemo Linngård Oksanen
Förlag: HarperCollins Nordic
Utgivningsår: 2017/2018
ISBN: 978-91-509-3134-1
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Första gången jag såg min fru gick hon omkring på Georgetowns campus och jag ropade ”Buongiorno, Principessa!” som en idiot.

Om boken:
Mark och Giulias liv tillsammans började som i en sagobok. De blev kära när de var 18, gifte sig vid 24 och byggde upp sin drömtillvaro i San Francisco. Sedan förändrades allt. När Giulia var 27 år drabbades hon av sitt första psykiska sammanbrott. Hon blev förvirrad, självmordsbenägen och togs in på en psykiatrisk avdelning där hon vårdades i en månad. Så småningom blev hon frisk och paret fick en son. Men strax efter det kom det andra sammanbrottet – och det tredje.

Min åsikt:
Stark & fint skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar