En debutants dagbok av Wera von Essen

Nummer: 9306
Titel: En debutants dagbok
Författare: Wera von Essen
Förlag: Modernista
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-7781-216-6
Betyg: 5 av 5

Bokens första mening:
Visade trettio sidor ur denna dagbok för Lyra.

Om boken:
Helgen sade mig följande: att jag måste bli helt besatt. Jag måste kapa allt. Jag måste ta mitt eget drama på allra största allvar. Ingenting får vara viktigare än mitt eget drama. Efter att jag hade svimmat i Traneberg ringde Stig och frågade vad blodfullmåne betyder. Han har förstått vad jag är för något. Vi var tysta en lång stund i telefonen. Östermalmarnas ansikten tycktes grimasera i dag, elegant och avmätt. Mitt självtvivel är för starkt. Det trycker på, hårt hårt, kräver att bli övervunnet. Det fungerar inte längre, jag måste börja skriva dagbok igen. Annars kommer jag att, som man säger, »tappa det«.

Min åsikt:
Lysande, gripande & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “En debutants dagbok av Wera von Essen“

  1. Verkar läsvärd.

Kommentera