Vaggvisa av Leïla Slimani

Nummer: 9514
Titel: Vaggvisa
Originalets titel: Chanson douce
Författare: Leïla Slimani
Översättare: Maria Björkman
Förlag: Natur & kultur
Utgivningsår: 2016/2018
ISBN: 978-91-27-15250-2
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Den lille pojken är död.

Om boken:
Hemmet har aldrig tidigare varit så välstädat och barnen avgudar henne. Barnflickan Louise har kommit in i deras liv och förändrat det. Tack vare henne har Myriam kunnat återuppta sin juristkarriär och hon och maken Paul lägger tacksamt sina barn i hennes händer. Snart börjar Louise få plötsliga vredesutbrott och bete sig märkligt, men de undviker i det längsta att konfrontera henne. I det vackra huset i Paris tionde arrondissement har ett mörker sipprat in och nedräkningen mot en katastrof har tagit sin början.

Min åsikt:
Läskig & omskakande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar