För kärlekens skull av Anna Ekberg

Nummer: 9373
Titel: För kärlekens skull
Originalets titel: Kærlighed for voksne
Författare: Anna Ekberg (Anders Rønnow Karlund & Jacob Weinreich)
Översättare: Ninni Holmqvist
Förlag: Massolit
Utgivningsår: 2016/2018
ISBN: 978-91-7679-551-4
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
– Jävla bitch, viskar Christian och ser på sin fru genom dropparna på bilens sidospegel.

Om boken:
Christian sitter i sin bil parkerad i skogen. På håll kan han se Leonora, hans hustru sedan tjugo år, springa längs med vägen. Hon anar inget, har musik i öronen och är helt uppslukad av sin löpning. Dold av mörkret och regnet väntar han, redo att närma sig henne, med strålkastarna släckta. Beredd att ge deras äktenskap ett brutalt slut.

Christian och Leonora ser ut att ha allt: ett bra äktenskap, ett drömhus med utsikt mot Vejlefjorden, och en son som just friskförklarats efter en långvarig sjukdom. Men på en fest med Christians kollegor får Leonora se sin make tillsammans med en yngre kvinna. För första gången slås hon av insikten att hon kan bli lämnad av mannen hon älskar. Hon som har offrat allt för att ta hand om sin familj. Leonora fattar ett beslut, hon ska skydda det hon älskar till varje pris.

Min åsikt:
Spännande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera