Kungariket utan Namn av Arie D. & Ida Öhnell

Nummer: 9335
Titel: Kungariket utan Namn
Författare: Arie D.
Illustratör: Ida Öhnell
Förlag: Belletrist
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-983456-4-3
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Belletrist Publishing!

Bokens första mening:
Det här får du läsa en annan gång…

Om boken:
Den här berättelsen börjar en helt vanlig dag. Två purpurfärgade solar vandrar över himlen och ett moln sluter uttråkat ögonen. Maya och Melvin är på väg hem från skolan när de hittar ett metallägg som ligger gömt i buskarna. Från och med då ändras deras liv för alltid. Det är ju inte varje dag som du upptäcker att drakar finns.

Allting är visst inte som Maya och Melvin trott. Var hamnar de när de följer med draken ut på äventyr? Är det verkligen sant som draken säger att du kan skapa det du vill och komma dit du vill, om du bara följer din egen väg?

Ålder 6-9 år.

Min åsikt:
Spännande, rolig & fint illustrerad!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera