Mina två mammor av Joshilyn Jackson

Nummer: 632
Titel: Mina två mammor
Författare: Joshilyn Jackson
Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgivningsår: 2006/2008
ISBN:978-91-46-21690-2
Betyg: 5 av 5


Om boken:
Nonny har två mammor: en dövblind och en som bara är ett tuppfjät från spritt språngande galen. Hon omhändertogs och älskades av familjen Frett från den stunden grannflickan, den femtonåriga Hazel Crabtree, oförhappandes nedkom med henne på deras vardagsrumsgolv.
Mellan familjerna hade det alltid funnits dåliga vibbar – Fretts äger ju praktiskt taget hela den lilla staden Between, Georgia, medan Crabtrees bara med jämna mellanrum blir inhysta i dess fängelseceller. Nonnys ankomst till världen fick misshälligheterna mellan familjerna att stiga till rent vildsinta proportioner. Och ingenting har blivit bättre när hon nu som vuxen återvänder hem. Hennes tillvaro kompliceras ytterligare av en äkta man med en benägenhet att alltid smita ut bakvägen, och en förhoppningsfull hjärtevän som belägrar gårdsplanen.
När släktfejden än en gång trappas upp kommer ingen undan och en våldshandling sätter flamman till en kökkenmödding av eldfängda hemligheter.

Min åsikt:
En otroligt underhållande roman som man inte vill lägga ifrån sig.

Verkligen helt fantastiskt bra!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar