I sparvens klor – del 1 av Karin Söderlund Leifler

Nummer: 9385
Titel: I sparvens klor – del 1
Författare: Karin Söderlund Leifler
Förlag: Tidsfönster
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-984308-2-0
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Karin Söderlund Leifler!

Bokens första mening:
Om varje natt i resten av hennes liv skulle vara som föregående natt, tillsammans med män som herr Shimaki, vore det bättre att inte leva alls.

Om boken:
Tsukiko har hört till kurtisanhuset så länge hon kan minnas. Hon vet inte varifrån hon kommer, men hennes framtid som kurtisan är utstakad. När en herrelös samuraj rusar in på kurtisanhusets bakgård med svärdet höjt inleds hennes möte med världen utanför nöjesdistriktets mur – en värld där helt andra regler gäller.

Att ta Tsukiko som gisslan är inte det mest genomtänkta Hiroshi gjort i sitt liv. Särskilt inte när han är på flykt undan rättvisan. Han måste bestämma sig för hur han ska göra med den viljestarka kurtisanen, innan han får mer problem än han redan har.

Suzume, eller Sparven, är en av de mest beryktade medlemmarna i en grupp som anlitas av inflytelserika personer för att utföra lönnmord, spioneri och inbrott. Omständigheterna driver Tsukiko, Hiroshi och Sparven mot varandra tills ingen av dem kan komma undan.

Första delen av I Sparvens klor, en roman i två delar om frihet, makt och kärlek.

Min åsikt:
Fascinerande, underhållande & spännande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

2 svar till “I sparvens klor – del 1 av Karin Söderlund Leifler“

  1. Så roligt att du gillade boken! Stort tack för att du läste – och så fort dessutom! Jag önskar jag läste lika snabbt och hann läsa ännu fler av alla fantastiska böcker som finns 🙂

  2. […] Min åsikt om första delen: I sparvens klor – del 1 […]

Lämna ett svar