I sparvens klor – del 2 av Karin Söderlund Leifler

Nummer: 9388
Titel: I sparvens klor – del 2
Författare: Karin Söderlund Leifler
Förlag: Tidsfönster
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-984308-3-7
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Karin Söderlund Leifler!

Bokens första mening:
Hiroshi väcktes av en galande tupp.

Om boken:
Den herrelösa samurajen Hiroshi är efterlyst för mordet på sin före detta herre – ett brott som straffas med halshuggning om han inte lyckas hitta den sanna mördaren först. Vid sin sida har han Tsukiko, en kurtisan på rymmen från nöjeskvarteren.

Men det finns personer som inte drar sig för att ta till våld för att hindra dem. Hiroshi förlorar mot en grupp beväpnade män som ska föra tillbaka Tsukiko till kurtisanhuset hon kommer från. Det sista han ser är att de för bort henne, innan han själv dras in i mörkret.

Den kvinnliga lönnmördaren Suzume, eller Sparven, har fått i uppdrag att följa efter Hiroshi. Men den till synes enkla uppgiften leder till ett möte som förändrar allt. Suzumes lojalitet mot shinobigrupperingen sätts på prov. Stunden då hon måste välja sida kommer obevekligt närmare, tills ingen av de inblandade kan komma undan.

Andra och sista delen av I Sparvens klor, en roman i två delar om frihet, makt och kärlek.

Min åsikt om första delen:
I sparvens klor – del 1

Min åsikt:
Spännande, gripande & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “I sparvens klor – del 2 av Karin Söderlund Leifler“

  1. Dessa böcker var något jag missat. Verkar vara något för mig. Tack för tipset!

Lämna ett svar