Damen som köpte en buss och bara drog av Judy Leigh

Nummer: 9389
Titel: Damen som köpte en buss och bara drog
Originalets titel: A Grand Old Time
Författare: Judy Leigh
Översättare: Gunilla Mattsson
Förlag: HarperCollins Nordic
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-509-3249-2
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från HarperCollins Nordic!

Bokens första mening:
Hon studsade upp och ner på sängkanten och hade fortfarande nattlinnet på sig.

Om boken:
Evelyn ”Evie” Gallagher ångrar den hastiga flytten till äldreboendet i Dublin. Hon är visserligen sjuttiofem och nybliven änka, men långt ifrån död. Så en morgon, medan hela hemmet sover, kliver Evelyn ut genom porten för att aldrig återvända.

Hon ger sig av på en roadtrip som kommer att ta henne via Liverpool till Bretagne, där hon köper en campingbuss och påbörjar sitt livs äventyr. Men det är inte alla som tycker att stora äventyr är passande för en dam i Evelyns ålder, allra minst hennes son Brendan och hans fru Maura. Tillsammans ger de sig av för att leta efter Evelyn. Och när de till slut hittar henne få de en chock. För medan Brendan och Maura verkar ha gett upp hoppet om kärleken har Evelyn definitivt inte det. Livet har bara börjat.

Min åsikt:
Underbar, rolig & härlig!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera