Kronan av Annalena Hedman & Sofia Falkenhem

Nummer: 9460
Titel: Kronan
Författare: Annalena Hedman
Illustratör: Sofia Falkenhem
Förlag: Natur & kultur
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-27-15303-5
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Henry och jag satt på älvstranden i sensommarsolen.

Om boken:
Hemma hos Mimmi är stämningen nästan alltid god, men det är inte alltid det fnns pengar eller ordentlig mat i kylskåpet. Mammas kille Broman är visserligen snäll, men han har svårt att behålla ett vanligt jobb och han blir ofta förhörd när något olagligt har ägt rum i trakten. När Mimmi och hennes bästis Henry hittar en antik krona i Bromans senaste bilfynd förstår de att de måste gömma kronan för att Broman inte ska råka illa ut. Men den tycks ha en egen vilja, och märkliga saker börjar hända.

Ålder 6-9 år.

Min åsikt:
Fartfylld, spännande & rolig!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera