Bortom helvetet av Stephanie Slater

Nummer: 89
Titel: Bortom helvetet
Författare: Stephanie Slater
Förlag: Egmont Richter
Utgivningsår: 2004
ISBN: 9177155009
Betyg: 3 av 5


Om boken:

En kall januaridag 1992 åkte mäklaren Stephanie Slater för att visa ett hus för en klient. Då anade hon inte att detta var början på en resa bortom helvetet. Mannen som hon visade runt i huset hade noggrant förberett hennes kidnappning. Först försökte Stephanie undkomma sin angripare, som hotade henne med kniv, men hon insåg snart att hennes enda chans att överleva var att göra som hon blev tillsagd.

Kidnapparen stängde in henne i en liten låda, våldtog och förnedrade henne. Smärtan och skräcken för att inte överleva höll på att knäcka Stephanie både fysiskt och psykiskt. Och hon visste inte då att han redan kidnappat och dödat en annan kvinna…

Min åsikt:
I Bortom helvetet följer men Stephanies egna historia då hon en dag blir kidnappad och hålls fången under åtta dagar.

Skrämmande.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar