Femte dagen av Ulrika Amador

Nummer: 9440
Titel: Femte dagen
Författare: Ulrika Amador
Förlag: Marwa
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-639-4006-4
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Ulrika Amador!

Bokens första mening:
I gryningsdunklet kan jag skymta takets grovt huggna plankor.

Om boken:
När hon återfår medvetandet efter en svår olycka upptäcker Ylvette att hon lever tre olika liv, i tre olika tidsperioder. Människorna omkring henne vet inget om detta, trots att flera av dem förekommer i samtliga av hennes tre liv. Allt tyder på att de olyckor hon råkar ut för inte alls är olyckor, utan att alla hennes liv är i fara. Men varför? Vem vill se henne död?
Hon inser snart att det finns en gemensam nämnare för de tre liven. Något som hotar inte bara hennes existens utan mäktiga fienders trossystem. Kan hon använda sina olika liv för att lämna ledtrådar eller varna sig själv, innan det är försent?

Min åsikt:
Fascinerande, gripande & skickligt skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar