Holländarn av Birgitta Bergin

Nummer: 9469
Titel: Holländarn
Författare: Birgitta Bergin
Förlag: Bokfabriken
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-7629-614-1
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Bokfabriken!

Bokens första mening:
Redan tidigt den där speciella dagen kände jag på mig att något hemskt skulle hända, det fanns en olust inom mig som var svår att förklara.

Om boken:
Karins tillvaro rasar samman när hennes pappa dör och hon inser att lögner och hemligheter är orsaken till hennes kärlekslösa barndom. Hennes länge förträngda minnen bildar plötsligt en ny sanning. Nu måste Karin ta reda på vem som är hennes riktiga far – för att inte gå sönder.

Det blir början på en resa där Karins sökande leder långt tillbaka i tiden, till nazismens fasansfulla terror och till 1960-talets Halmstad. Varför lämnade hennes pappa familjen? Varför förbjöds Karin att berätta vissa saker för sin lillebror? Och vad är det egentligen för hemlighet som hennes mamma bär på?

Min åsikt:
Fascinerande, gripande & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera