Riggat rån av Jonas Hafrén

Nummer: 9503
Titel: Riggat rån
Författare: Jonas Hafrén
Förlag: SOL
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-88611-20-8
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Bokförlaget SOL!

Bokens första mening:
Tavin var nyduschad och betraktade sig i badrumsspegeln med bar överkropp.

Om boken:
Den före detta pantbanksägaren Tavin Karlsson är på flykt undan hämnd från kriminella, vars kompanjoner sitter i fängelse på grund av honom. Men hans flickvän blir gravid och de vill komma hem till Stockholm igen, utan att bli skjutna. Så han framför ett förslag till sina förföljare: ett erbjudande om att hjälpa till att rigga ett rån värt fyra miljoner och ge dem ett företag, om de släpper idén att hämnas.

Inledningsvis verkar de köpa Tavins idé. Men så blir han en dag varnad av Krister, en av brottslingarna, att planen på att döda honom har dammats av. Krister har infiltrerat brottsorganisationen för att söka hämnd på mannen som har kastat ut hans bror från en balkong. Tillsammans försöker Krister och Tavin lösa sina respektive problem, allt medan planen att komma över fyra miljoner kronor rullar vidare.

Riggat rån är den fristående uppföljaren till Pantbanken.

Min åsikt:
Spännande, rolig & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar