I fel sällskap av Viveca Sten

Nummer: 9538
Titel: I fel sällskap
Författare: Viveca Sten
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-37-14191-6
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Mina Kovac granskade diskbänken.

Om boken:
Nora Linde står inför sitt mest komplicerade fall. Ledaren för en av Stockholms största narkotikaligor anklagas för ekobrott eftersom det inte går att fälla honom för droghandel. Situationen blir snart hotfull.

Den unga kvinnan Mina är på desperat flykt undan sin man sedan han nästan har slagit ihjäl henne. Allt hon vill göra är att skydda sin son, men hon är en nyckelperson i den kommande rättegången – om Nora kan förmå henne att vittna.

Andreis Kovac bär på mörka minnen från krigets Bosnien som han lämnade som barn. Han är beredd att göra allt för att krossa sina fiender och få tillbaka sin hustru, Mina, och skyr inga medel för att få sin vilja igenom.

Människor i Minas närhet offras i Andreis krig och Thomas Andreasson dras in i fallet. Samtidigt som han kämpar med sitt sönderfallande äktenskap måste han se på när Nora tar allt större risker för att rädda Mina från undergång.

I fel sällskap är den nionde boken om Morden i Sandhamn.

Min åsikt om tidigare böcker i serien:
I de lugnaste vatten (del 1), I den innersta kretsen (del 2), I grunden utan skuld ( del 3), I natt är du död ( del 4), I stundens hetta (del 5), I farans riktning ( del 6), I maktens skugga (del 7) & I sanningens namn ( del 8).

Min åsikt:
Gripande, spännande & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar