Naturen av Caroline Ringskog Ferrada-Noli

Nummer: 9606
Titel: Naturen
Författare: Caroline Ringskog Ferrada-Noli
Förlag: Atlas
Utgivningsår: 2009
ISBN: 978-91-7389-362-6
Betyg: 5 av 5

Bokens första mening:
Naturen är dubbel.

Om boken:
Ni vet när man utsätts för en riktig katastrof. Som i krig. Som i reell kränkning. Bortom utbrändhet, finanskrisen och sexism. Som i absolut oförutsedd förlust. När man ser världen rasa. När någon plötsligt säger att det gröna är rött. Man tappar bort sig själv. Fattar fel beslut. Försöker rädda sig själv, men förvärrar i stället läget. Stannar kvar på brottsplatsen, hoppas att man genom sin blotta existens ska upphäva skadan. Man stannar där i mörkret.

Min åsikt:
Briljant & vackert skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar