Sonjas andra chans av Åsa Hellberg

Nummer: 9564
Titel: Sonjas andra chans
Författare: Åsa Hellberg
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-37-15023-9
Betyg: 5 av 5

Bokens första mening:
Slutet av 2011, advokat Andreassons kontor i Stockholm.

Om boken:
Miljardärskan Sonjas testamente förändrade livet för hennes närmaste vänner.

Sju år efter Sonjas död – och arvet som bland annat gav hennes bästa vänner ett hotell i London, ett fantastiskt hus på Mallorca och en restaurang i Paris – tampas Sonjas vänner med livet. Alla tre behöver en förändring, och de vet att det är dags att uppfylla Sonjas sista önskan: att sprida hennes aska runtom i världen. Under resans gång, i brev efter brev från Sonja, målas hennes hemliga och passionerade kärlekshistoria upp och berör dem djupt.

Samtidigt sker saker på vännernas hemmaplan som ingen av dem räknat med, och plötsligt är deras vänskap det enda bergfasta och bestående. Allt eftersom resan tar dem ut i världen tvingas Rebecka, Maggan och Susanne ta livsavgörande beslut. Och varken slukhål i Norge, katastrofer på Haiti eller spontandans i Madrid kan stoppa dem från att ge Sonja – och sig själva – en andra chans.

Sonjas andra chans är tredje boken i serien om Sonja.

Min åsikt om tidigare böcker i serien:
Sonjas sista vilja (del 1) & Sonjas hemlighet (del 2).

Min åsikt:
Fantastisk, rolig & härlig!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar