Mitt hjärtas oro av Malou von Sivers

Nummer: 9566
Titel: Mitt hjärtas oro
Författare: Malou von Sivers
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-1-307893-9
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
”Pappa, hör du mig?”

Om boken:
Axel och Sara möts i början av 1900-talet. Han en gift välbärgad gift man med ett mörkt förflutet och ett sår som han döljer. Hon är en ung litteraturstudent i Uppsala som svärmar för Hjalmar Söderberg och letar efter något som ger livet en djupare mening. Hon attraheras av hans mörker och sårbarhet. Han ser möjligheten att komma loss från ett kvävande äktenskap, och kanske också från sig själv.

Deras kärlekshistoria utspelar sig i sekelskiftets Stockholm och Uppsala, idylliska villaområden och stenpalats gömmer bultande hjärtan och en oro som aldrig tycks stillna.

Mitt hjärtas oro är första boken i trilogin Såret.

Min åsikt:
Gripande & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Mitt hjärtas oro av Malou von Sivers“

  1. […] Olycksbarnet är den fristående fortsättningen på Mitt hjärtas oro. […]

Lämna ett svar