Summer av Monica Sabolo

Nummer: 9607
Titel: Summer
Originalets titel: Summer
Författare: Monica Sabolo
Översättare: Ulla Linton
Förlag: Sekwa
Utgivningsår: 2017/2018
ISBN: 978-91-88697-16-5
Betyg: 5 av 5

Bokens första mening:
Sjön finns alltid i mina drömmar.

Om boken:
Det är het sommar vid Genèvesjön där nittonåriga Summer är på utflykt med sina tre bästa vänner och sin femtonåriga bror Benjamin. Plötsligt är Summer försvunnen och det enda hennes bror minns är att hon försvinner in mellan ormbunkarna.

Tjugofyra år har gått sedan dess men för Benjamin är minnena av hans perfekta och högt älskade syster ständigt närvarande. Men även oklarheterna kring hur och varför hon försvann. När Summer börjar dyka upp också i hans drömmar tar Benjamin hjälp för att lägga ett minnespussel och få svar på de frågor han aldrig slutat ställa sig själv. Är Summer död eller lever hon? Var tog hon i så fall vägen? Är det som hände henne Benjamins fel?

Min åsikt:
Lysande, suggestiv & vackert skriven!

Vald till månadens bok i juli 2018.

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar