Stormsystern av Lucinda Riley

Nummer: 9603
Titel: Stormsystern
Originalets titel: The Storm Sister
Författare: Lucinda Riley
Översättare: Johanna Svartström
Förlag: Bazar
Utgivningsår: 2015/2018
ISBN: 978-91-7028-500-4
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Jag kommer alltid att minnas exakt var jag befann mig och vad jag gjorde när jag fick höra att min far hade dött.

Om boken:
Den begåvade seglaren Ally D’Aplièse är mitt i förberedelserna inför ett av världens mest utmanande tävlingsrace när nyheten om hennes fars död når henne. Hon tar farväl av sitt livs kärlek, en man hennes familj inte vet existerar, och skyndar tillbaka till sitt barndomshem, ett förtrollande château där hon och hennes fem systrar – alla adopterade som nyfödda – växte upp. När systrarna samlats tilldelas de alla varsin ledtråd som ska leda dem i sökandet efter sina ursprung.

Efter en fruktansvärd olycka lämnar Ally haven. Den ledtråd hon fått av sin döde far leder henne till Norge, och omgiven av den majestätiska skönheten i ett okänt fädernesland upptäcker Ally en etthundra år gammal historia om Anna Landvik, en begåvad sångerska med en överraskande koppling till kompositören Edvard Grieg. Men ju mer Ally lär sig om Anna, ju mer börjar hon ifrågasätta vem hennes adoptivfar, Pa Salt, egentligen var – och varför hennes sjunde syster saknas.

Stormsystern är den andra boken om De sju systrarna.

Min åsikt om första boken:
De sju systrarna

Min åsikt:
Spännande, gripande & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar