Småstadspuls av Karin M. Karlberg

Nummer: 9601
Titel: Småstadspuls
Författare: Karin M. Karlberg
Förlag: SOL
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-88611-17-7
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från bokförlaget SOL!

Bokens första mening:
Ett frö hade såtts.

Om boken:
Det är sommar i småstadsidyllen Sandköping. Unga Fanny är less på sin trista sambo och det oglamorösa jobbet som kassörska på Sunes Livs. Kanske kan flirten med den stiliga pensionären och lottovinnaren Gunnar på sikt ge henne och sonen en lyxigare tillvaro?
Ebbas trauma i tonåren är en hemlighet som varit smärtsam att bära på under alla år. För att dämpa sin ångest frossar hon hejdlöst i kakor emellanåt, trots att hon vet att hon inte borde för sin diabetes. När Ebba en dag får ett gammalt dokument av sin senila mor ställs hon inför ett mycket svårt val.
Stadens årliga fototävling närmar sig. Kärleken spirar mellan läraren Helena och prästen Olle, som båda är engagerade i det kulturella jippot. Men alla verkar inte uppskatta deras relation, och frågan är vem som egentligen förföljer Helena.

Min åsikt:
Underbar, spännande & rolig!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar