Solo av Jesper Stein

Nummer: 9744
Titel: Solo
Originalets titel: Akrash
Författare: Jesper Stein
Översättare: Jessica Hallén
Förlag: Polaris
Utgivningsår: 2014/2018
ISBN: 978-91-88647-55-9
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Han visste det.

Om boken:I den tredje delen i serien om biträdande polischef Alex Steen möter vi nu en man vars liv håller på att falla isär. Axel närmar sig botten med en våldsam hastighet. Hans chef, Jens Jessen, får tips om att den ryska maffian har lyckats placera en mullvad mitt i den danska polisorganisationen och börjar genast undersöka saken. Det dröjer inte länge förrän han samlat in flera namn på listan över misstänkta. Bland dom finns Axel Steen, vars eskalerande drogmissbruk och nära kontakt med Norrebros kriminella gäng bara gör saken värre.
Mitt i sin kaotiska, självdestruktiva tillvaro tvingas Axel gå emot sig själv och överstiga alla de personliga gränser han en gång satt upp för sig själv. Allt för att vinna den pågående kampen, rädda sitt rykte och rentvå sitt namn.

Min åsikt om tidigare böcker i serien:
Oro (del 1) & Bye bye blackbird (del 2).

Min åsikt:
Spännande, mörk & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar