Stockholmspesten av Sofia Albertsson

Nummer: 9670
Titel: Stockholmspesten
Författare: Sofia Albertsson
Förlag: Swedish zombie
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-88185-48-8
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Swedish zombie!

Bokens första mening:
Hon stod på Kungsbron och tittade ner på rälsen, sju tåg stod stilla.

Om boken:
Stockholm plågas av ständiga strömavbrott, vattnet har surnat och lokaltrafiken är utslagen. Det ryktas om att något finns nere i tunnelbanesystemets svarta gångar som sträcker sig under hela staden, och i jorden under stockholmarnas fötter gror något fruktansvärt. Det ryktas om en smitta som har börjat infektera människorna. Om nätterna sänder en okänd radiostation kodade meddelanden. I ett surrealistiskt rum i berget under Södersjukhuset fraktar mystiska väsen hundratals döda människor – de ska få ett nytt syfte i Stockholm. Långsamt börjar staden förlora sitt grepp om en vardag som blir allt mer skrämmande och mardrömslik. Elin, Martin och Annelie hör till de tusentals som bestämmer sig för att stanna kvar i den angripna staden, ett beslut de flesta kommer att ångra innan vintern är över.

Min åsikt:
Suggestiv, läskig & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Stockholmspesten av Sofia Albertsson“

  1. […] Såg även att Stockholmspesten fick ett fint betyg av Jennies boklista. Tackar! […]

Lämna ett svar