En otippad kärlekshistoria av Anna Jansson

Nummer: 9687
Titel: En otippad kärlekshistoria
Författare: Anna Jansson
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-1-308683-5
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Hösten är vacker i år.

Om boken:
Det är bra om man kan göra något med sin ilska i stället för att behärska den, brukade gammelmormor Amalia säga. Visdomsord som frisörskan Angelika Lagermark på Salong d Amour tagit med sig på sin livsväg. Medan hon hjälper sina kunder att hitta kärleken knakar hennes egen relation med taxichauffören Magnus allt mer i fogarna. Stanna eller gå? Det är den eviga frågan. Det blir åtskilliga turer till tippen när Angelika hjälper sin syster att röja ur ett hus som ska säljas. Till återvinningsstationen kommer både vardagskunder och de som står mitt uppe i livets stora skiften: dödsfall, skilsmässa, flytta ihop och flytta isär. Ett eldorado för en relationscoach. Livet går på högvarv och mitt i detta tumult upptäcker Angelika en knöl i bröstet.

En otippad kärlekshistoria är den fjärde boken i serien Ödesgudinnan.

Min åsikt om tidigare böcker i serien:
Ödesgudinnan på Salong d’Amour (del 1), Svärmödrar utan gränser (del 2) & Kärleksdans i obalans (del 3).

Min åsikt:
Charmig, underhållande & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar