Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva av Ann Heberlein

Nummer: 669
Titel: Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva
Författare: Ann Heberlein
Förlag: Svante Weyler bokförlag
Utgivningsår: 2009
ISBN: 978-91-85849-21-5
Betyg: 5 av 5


Om boken:

”Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva. En äkta apori, ett oläsligt filosofiskt dilemma, en ångestskapande situation i sig bortsett från att det oftast är min ångest som driver mig mot insikten att livet är värdelöst och slutsatsen att det bör ändras. Det gör för ont. Ibland. Ibland är det bara outhärdligt. Denna vardag. Denna tristess. Detta fula liv. Det banala. Det dumma. Allt som ni inte förstår. Förlåt. Det var onödigt. Förlåt.”

Min åsikt:
Den här boken beskriver många av dom känslor och problem som jag själv drabbas av. Det är oerhört skönt att någon satt ord på dom, på ett så bra sätt som Ann Heberlein faktiskt gjort. Det är starkt, det är äkta och det är otroligt smärtsamt.

Otroligt bra skrivet!!!

Vald till månadens bok i februari 2009.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar