Kejsarens grav av Johan Rundberg

Nummer: 9933
Titel: Kejsarens grav
Författare: Johan Rundberg
Förlag: Natur & Kultur
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-27-15310-3
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
– Tyvärr, vi har stängt för dagen.

Om boken:
Det har redan blivit vinter, men Sebbe kan inte skaka av sig minnena från sommaren på pensionat Solöga. Han har blivit rädd för mörkret, och dessutom oroar han sig för sin mamma som inte får några skådespelarjobb. Samtidigt är Sebbe glad att få umgås med Max och Manda igen. Manda har fått en roll i kommande års julkalender som spelas in på Östasiatiska museet på Skeppsholmen i Stockholm. Under museet fnns ett bergrum där en ny utställning håller på att byggas upp. Men hur kommer det sig att en av de tunga statyerna plötsligt står vänd åt andra hållet? Och vem, eller vad, är det som attackerar museiarbetarna? Snart är vännerna indragna i ett nytt mysterium där hårresande sammanträffanden avlöser varandra.

Kejsarens grav är andra boken om Häxknuten.

Min åsikt om tidigare böcker i serien:
Vålnadens röst (del 1)

Ålder 9-12 år.

Min åsikt:
Rolig, spännande & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera