Ofta är jag lycklig av Jens Christian Grøndahl

Nummer: 9782
Titel: Ofta är jag lycklig
Originalets titel: Tit er jeg glad
Författare: Jens Christian Grøndahl
Översättare: Peter Stenson
Förlag: Atlantis
Utgivningsår: 2016/2018
ISBN: 978-91-7353-935-7
Betyg: 5 av 5

Bokens första mening:
Nu är din man också död, Anna.

Om boken:
Ellinors man Georg har just gått bort och hon behöver anförtro sitt livs hemligheter åt någon. Hon väljer att berätta för sin sedan länge döda väninna Anna, tillika Georgs första hustru. Anna var mamma till de tvillingsöner, nu vuxna, som Ellinor tagit hand om. Men Anna hade också ett förhållande med Ellinors första man. En historia om svek och otrohet rullas upp.
Men Ofta är jag lycklig handlar om så mycket mer: Ellinors egen livshistoria, hennes första förälskelse, hennes klassresa, hennes mors hjärtskärande stolthet, livet med Georg och sönerna. Nu måste Ellinor, 70, bestämma sig för vad hon vill göra med resten av sitt liv.

Min åsikt:
Fantastisk, gripande & vackert skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar