The new green protein – 20 gröna proteinkällor & 60 enkla, läckra recept av Therese Elgquist

Nummer: 10732
Titel: The new green protein – 20 gröna proteinkällor & 60 enkla, läckra recept
Författare: Therese Elgquist
Förlag: Bonnier fakta
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-7-424891-3
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Mat.

Om boken:
Vill du äta mer grönt men är orolig för att inte få i dig allt du behöver? The new green protein är en handbok för dig som vill äta växtbaserat och lära dig mer om alla livsnödvändiga näringsämnen – framför allt protein. Vilka är de 20 bästa gröna proteinkällorna? Hur mycket protein behöver du få i dig för att må bra? Och hur lagar du växtbaserade rätter som både är goda, spännande och innehåller alla näringsämnen?

Här får du en gedigen kunskapsdel samt massor av riktigt bra recept – frukost, lunch, middag och desserter. Maten är okomplicerad men full av smaker, texturer, färger och näring. Vad sägs om till exempel morotsmuffins med lingon, kikärtsknäcke, grön hummusbowl, rotsellerisoppa med krispig grönkål och bananbrön med kokosyoghurt?

Min åsikt:
Informativ, klok & lättfattlig!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar