Kompisar online av Emma Askling

Nummer: 9726
Titel: Kompisar online
Författare: Emma Askling
Förlag: Ordalaget
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-7469-252-5
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Ordalaget.

Bokens första mening:
Vår fröken Irmeli hinner knappt säga hej då förrän jag är ute ur klassrummet.

Om boken:
”Helt plötsligt är det som att jag har massor av kompisar men ingen som är en vän på riktigt. I minst en vecka har jag funderat på hur jag ska kunna göra slut med Cleo. Att skriva det på snap måste ju vara sjukt taskigt. Men hur ska jag göra då? Jag pallar inte att säga det rakt ut.”

För Melvin 12 år känns livet inte längre lika roligt. Hans pappa har lämnat familjen. Det har börjat strula i skolan, och det är svårt för honom att tygla sina känslor. Det är inte ens lika kul att spela tv-spel längre. Att vara ihop med Cleo, klassens drottning, är inte heller så lätt. Men vem kan han prata med och fråga om råd? Ibland är det enklast att fråga någon på distans, som en kompis online.

Ålder 9-12 år.

Min åsikt:
Rolig, varm & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar